25. ročník regionálního kola Nejmilejšího koncertu

26.04.2016 07:51

Dne 9. Dubna 2016 se v Sokolovně ve Starém Městě sešly děti z dětských domovů. Přijeli zástupci DD Vranov, Uherské Hradiště, Kroměříž, Bojkovice, Hodonín u Kunštátu, Uherský Ostroh, Mikulov, Jemnice, Boskovice, Hrotovice, Telč, Tišnov a Strážnice. Nejmilejší koncert pořádal právě náš domov, Uherské Hradiště.

Program byl velmi pestrý, shlédli jsme celkem 34 vystoupení. V úvodu vystoupily děti ze Základní umělecké školy ve Starém Městě s baletním číslem. Tanec se střídal se zpěvem a s dramatickými vystoupeními. Koncert profesionálně moderoval Martin Rezek.

Náš domov reprezentovali účinkující celkem se čtyřmi vystoupeními. Děti nacvičily s tetou Irenou a s tetou Bárou pohádku O kohoutkovi a slepičce, Radim Rygál nazkoušel vystoupení Hra světel a postoupil do celostátního kola, teta Marcela nacvičila dvě taneční vystoupení CREW a Holky kočičí.

Celkově byly odbornou porotou vyhodnoceny tři kategorie a do celostátního kola postoupili v hudební kategorii DD Jemnice, Telč a Hodonín, v taneční kategorii Tišnov, Kroměříž, Uherské Hradiště a Strážnice a v dramatické kategorii DD Budkov, Tišnov a Kroměříž.

Všem postupujícím blahopřejeme a přejeme hodně úspěchů v celostátním kole!

Zpět