Návštěva čtyřnohých kamarádů

28.11.2017 09:51

Netradiční sobotní listopadové odpoledne prožily děti ve společnosti smečky čtyřnohých psích canisterapeutických chlupáčů – trpasličích jezevčíků a krátkosrsté fenky kolie Drace v doprovodu paní Markéty.

Děti pejsky s nadšením přivítaly, vzájemným mazlením se postupně sblížili, společným prolézáním zdolávali tunel, naučily se správně připínat obojek a opatrně je vést na vodítku. Vyprávěním si připomněly, jak o pejsky pečovat, jaké dobroty mají nejraději a jak se ke čtyřnohým kamarádům správně chovat.

Pomocí dřevěné skládačky puzzle a interaktivní hračky plyšového pejska se naučily správně rozmístit na trup jednotlivé části zvířecího těla. Občas sice prohodily přední nožky se zadními, ale při pohledu na přítomné chlupaté kamarády chybu ihned napravily.

Při vyprovázení pejsků se děti s novými kamarády jak se patří rozloučily společným běháním a radostným dováděním na zahradě. Děkujeme za netradiční návštěvu.

Zpět

Fotogalerie: Návštěva čtyřnohých kamarádů

/album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0746-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0747-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0748-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0749-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0750-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0751-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0753-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0756-jpg/ /album/fotogalerie-navsteva-ctyrnohych-kamaradu/dsc-0757-jpg/